Malul Sayılmayan Gaziler Derneği Web Portalı

www.www.
msgdernegimsgdernegi
.org.org
Derneğimizin çalışmalarını nasıl buluyorsunuz?
Anket Anket

Hoşgeldiniz... Hoşgeldiniz...

Basın Bülteni Basın Bülteni

İletişimİletişim Formu Formumalulsayilmayangaziler@hotmail.com

18.07.2016 TARİHLİ BASIN AÇIKLAMASI

defa gösterilmiştir

MALUL SAYILMAYAN GAZİLER SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ GENEL BAŞKANLIĞI BASIN AÇIKLAMASI

18.07.2016

15.07.2016 tarihinde ordumuzun içinde askeri üniforma giyen ve FETÖ/PDY terör örgütü mensubu olan bir grup hain, demokrasimize darbe girişiminde bulunarak Türkiye Cumhuriyeti Devleti?nin, halkın egemenliğinde olan demokratik yönetimine el koymaya çalışmıştır. Bu alçakça emeli gerçekleştirmek için halkın vergisiyle alınan ve halka ait olan uçağı, helikopteri, tankı ve silahları gözlerini dahi kırpmadan, devletin demokratik düzenini korumak için sokaklara dökülen masum ve silahsız halka karşı kullanmaktan çekinmemiş 145?i sivil vatandaş, 60?ı polis ve 3?ü asker olmak üzere 208 kahramanımızı şehit etmiştir.

FETÖ/PDY terör örgütü mensubu olan hainlerin darbe girişimi, kahraman milletimizin kudreti ve demokrasisine, ülkesine, geleceğine ve devletine sahip çıkma isteği ile başarısızlıkla sonuçlanmıştır. Bu alçakça girişimin karşısında duran aziz milletimize ne kadar teşekkür etsek azdır.

Her ne kadar bu darbe girişimi Türk Silahlı Kuvvetlerince başlatılmış gibi görünüyor olsa da bu girişimde bulunan, askeri üniforma giyen terör örgütü mensuplarının; devletimizin savunucusu, dosta güven düşmana korku veren Türk Silahlı Kuvvetleri?nin vatanını, milletini, bayrağını seven kahraman askerleriyle uzaktan yakından alakası yoktur. Türk Silahlı Kuvvetleri dün olduğu gibi bugün de ve yarın da milletimizin gözbebeği olmaya devam edecektir.

Bu hain darbe girişimini başlatan ve destekleyen FETÖ/PDY terör örgütü mensubu olan vatan hainlerini nefretle ve esefle kınıyoruz.

Bu süreçte, vatanını ve bağımsızlığını müdafaa etme yolunda canlarını seve seve feda eden kahraman şehitlerimize Allah?tan rahmet diliyoruz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Gazilerimize Rabb?im acil şifalar versin.

M.S.G. Derneği Genel Başkanı
 Mesut KILIÇASLAN
YORUM GÖNDERYORUM GÖNDER
  Adınız Soyadınız :
  Mesajınız :
Not : Lütfen küçük harf kullanınız. Maksimum 500 karakter

Önemli Not : Gönderilen mesajlar sistem tarafından kayıt altına alınmakta olup site yöneticileri tarafından görülmektedir. Lütfen bu hususa dikkat edelim ve başkalarını rahatsız edici mesajlar göndermeyelim.
Sayfa Üretim süresi :0,0312