Malul Sayılmayan Gaziler Derneği Web Portalı

www.www.
msgdernegimsgdernegi
.org.org
Derneğimizin çalışmalarını nasıl buluyorsunuz?
Anket Anket

Hoşgeldiniz... Hoşgeldiniz...

Basın Bülteni Basın Bülteni

İletişimİletişim Formu Formumalulsayilmayangaziler@hotmail.com

MALUL SAYILMAYAN GAZİLER DERNEĞİ 1. OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI´NA GİDİYOR.

defa gösterilmiştir

MALUL SAYILMAYAN GAZİLER SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ OLARAK HEP BERABER GENEL KURULA GİDİYORUZ

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN SEMBOLÜ OLAN, BİZLERİ ÇATISININ ALTINDA BİRLEŞTİREN, TANIŞTIRAN, KAYNAŞTIRAN; HAK ETTİĞİMİZ YERE GELMEMİZİ SAĞLAMAYA ÇALIŞAN, GAZİLİK ONURUMUZU ALMAMIZ YOLUNDAKİ BİRLEŞME NOKTAMIZ OLAN MALUL SAYILMAYAN GAZİLER DERNEĞİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL KARARI ALMIŞTIR.

BU KARARIN ALINMASINDAKİ AMAÇ, BİRİLERİNİ ÖTEKİLEŞTİRİP BİRİLERİNİ ÖNE ÇIKARMAK DEĞİLDİR. BU KARAR, BÖLÜCÜ TERÖR ÖRGÜTLERİ İLE VERİLEN MÜCADELELERDE MALUL SAYILMAYACAK ŞEKİLDE YARALANMIŞ KARDEŞLERİMİZİN HAK ETTİĞİ GAZİLİK ONURUNU ALMAK İÇİN HEP BERABER ÇALIŞMAK, YILLARDIR KANAYAN VE KANAMAYA DEVAM EDEN BU YARAYI SARMAK, BUNUN MÜCADELESİNİ BİRLİKTE VERMEK İÇİN ALINMIŞ BİR KARARDIR.

YAKLAŞIK ÜÇ YILDIR HİZMET VEREN MALUL SAYILMAYAN GAZİLER DERNEĞİ BİR GÖNÜLLÜ HAREKETTİR. BU HAREKETTE BEN DE ELİMİ TAŞIN ALTINA KOYMAK İSTİYORUM DİYEN KARDEŞLERİMİZİ ARAMIZDA GÖRMEK, ONLARIN FİKİRLERİ VE ÖNERİLERİ DOĞRULTUSUNDA HAREKET ETMEK DERNEĞİMİZ İÇİN DAİMA ÖNEMİNİ KORUMUŞTUR.

BİRÇOK ARKADAŞIMIZ VE ÜYEMİZLE YÜZ YÜZE GÖRÜŞME İMKANIMIZ OLMAMIŞ, SADECE SOSYAL MEDYA YA DA TELEFON ARACILIĞI İLE GÖRÜŞME SAĞLANMIŞTIR.

DEĞERLİ ARKADAŞLAR,

MALUL SAYILMAYAN GAZİLER DERNEĞİ SOSYAL MEDYA DERNEĞİ DEĞİLDİR. DEVLETİMİZİN HER KURUMU TARAFINDAN TANINAN, ÇALIŞMALARI İLE TAKDİR TOPLAYAN, İLKELİ, TARAFSIZ, HİÇBİR SİYASİ PARTİYİ DİĞERİNDEN ÜSTÜN TUTMADAN KENDİ İLKELERİ DOĞRULTUSUNDA HAREKET EDEN BİR KURUMDUR.

ALINMIŞ OLAN GENEL KURUL KARARI SİZ DEĞERLİ ÜYELERİMİZE YAPTIĞIMIZ İCRAÂTLARI ANLATMAK, YAPACAKLARIMIZI İSE SİZ DEĞERLİ ÜYELERİMİZLE İSTİŞARE İÇİNDE GERÇEKLEŞTİRMEK ESASINA DAYALI BİR KARARDIR.

DERNEĞİMİZİN ÜYESİ OLSUN YA DA OLMASIN BÖLÜCÜ TERÖR ÖRGÜTÜ İLE VERİLEN MÜCADELELERDE MALUL SAYILMAYACAK ŞEKİLDE YARALANMIŞ BÜTÜN KAHRAMAN VATAN EVLATLARIMIZI OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZA DAVET EDİYORUZ. KATILMAK YA DA KATILMAMAK SİZLERİN TERCİHİDİR. NASIL Kİ ÜLKEMİZDE SEÇİMLER YAPILIRKEN SEÇİMLERE İŞTİRAK ETMEK VATANDAŞLIK GÖREVİMİZSE DERNEĞİMİZ GENEL KURULLARINA KATILMAK DA MALUL SAYILMAYAN GAZİLER VE KENDİ ADIMIZA BİR YÜKÜMLÜLÜKTÜR. TAKDİR SİZ DEĞERLİ KARDEŞLERİMİZİNDİR.

YAKLAŞIK ÜÇ YILDIR SİZLER İÇİN GECESİNİ GÜNDÜZÜNE KATAN; AİLESİNDEN, İŞİNDEN TAVİZ VEREN, GEREK MADDİ GEREKSE MANEVİ FEDAKARLIĞI HİÇBİR ZAMAN ESİRGEMEYEN MALUL SAYILMAYAN GAZİLER DERNEĞİ YÖNETİMİNE MORAL OLMANIZ VE SİZLERDEN ALDIKLARI GÜÇLE TEKRAR SİZLERE HİZMET ETMELERİNİ SAĞLAMANIZ İÇİN OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZA KATILMANIZI ÖNEMLE RİCA EDİYORUM.

ÜYELERİMİZİN ARASINDA ÇOK DEĞERLİ İNSANLAR OLDUĞUNU BİLİYORUM. BU ARKADAŞLARIMIZ İSTERLERSE YÖNETİM KURULUMUZUN BİR PARÇASI OLABİLİR, HATTA DERNEĞİMİZİN GENEL BAŞKANI OLARAK BU DAVAYA HİZMET EDEBİLİRLER. YÖNETİM KURULUMUZA KATILMAK YA DA DERNEĞİMİZ GENEL BAŞKANLIĞINA ADAY OLMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIMIZIN ŞU ANKİ YÖNETİM KURULUMUZA BU TALEPLERİNİ ÖNCEDEN BİLDİRMELERİ GEREKMEKTEDİR.

DEĞERLİ ARKADAŞLAR,
OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZA YÜKSEK KATILIM YAPMAMIZ BÜYÜK ÖNEM ARZ ETMEKTEDİR. BUNUN SONUCUNDA SİYASİ PARTİ TEMSİLCİLERİNİ DE DAVET EDEBİLİR VE GÜCÜMÜZÜ HERKESE GÖSTEREBİLİRİZ. BÖYLECE DAHA SONRA YAPACAĞIMIZ TOPLANTILARDA SESİMİZ HER ZAMANKİNDEN DAHA GÜÇLÜ ÇIKAR, TALEPLERİMİZ HER ZAMANKİNDEN DAHA ÇOK DİKKATE ALINIR.

BU DUYGU VE DÜŞÜNCELERİMLE OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZUN TÜM ÜYELERİMİZE VE BİZLERE GÖNÜL VEREN TÜM KARDEŞLERİMİZE HAYIRLARA VESİLE OLMASINI ALLAH?TAN NİYAZ EDERİM.

SELAM VE SAYGILARIMLA

MESUT KILIÇASLAN

MALUL SAYILMAYAN GAZİLER DERNEĞİ

GENEL BAŞKANI

YORUM GÖNDERYORUM GÖNDER
  Adınız Soyadınız :
  Mesajınız :
Not : Lütfen küçük harf kullanınız. Maksimum 500 karakter

Önemli Not : Gönderilen mesajlar sistem tarafından kayıt altına alınmakta olup site yöneticileri tarafından görülmektedir. Lütfen bu hususa dikkat edelim ve başkalarını rahatsız edici mesajlar göndermeyelim.
Sayfa Üretim süresi :0,0312